بعلت تعطیلی شرکتهای باربری کلیه سفارشات شهرستان که از تاریخ 26 اسفند ثبت شوند، از تاریخ 14 فروردین ارسال میشود.

تاریخچه کمپانی Kurzweil

kurzweil

تاریخچه کمپانی Kurzweil

کمپانی Kurzweil یک شرکت تولید کننده ساز و لوازم الکترونیکی موسیقی ، واقع در ایالات متحده امریکا است. این شرکت در سال 1987 توسط Raymond Kurzweil (مبتکر)، Stevie Wonder (موزیسین) و Bruce Cichowlas (توسعه دهنده نرم افزار) تاسیس شد. Raymond Kurzweil در آن زمان توسعه دهنده ماشین های خواندن متن برای افراد نابینا بود و همواره به دنبال راهی برای ارتقا کیفیت این ماشین ها و همچنین ورود آنها به عرصه موسیقی می گشت. از سال 1970 تا 1976 کورتزوایل مشغول ارتقا بخشیدن به ساختار و کیفیت این سبک دستگاه ها بود. در سال 1976 استیوی واندر که موزیسنی مشهور بود، از طریق تبلیغی که در برنامه The Today Show درباره این دستگاهها پخش شد با کورتزوایل آشنا شد و به یکی از اولین استفاده کنندگان دستگاه های وی تبدیل گردید. استیوی واندر که نابینا بود و نیاز موزیسین های نابینا را بهتر از هر کسی درک می کرد، علاوه بر استفاده از تولیدات کورتز وایل در سمت مشاور و متخصص موسیقی به ریموند کورتزوایل پیوست تا وی و دوستانش را در پروسه تولیدات بعدی Kurzweil یاری دهد.

در سال 1982، Stevie Wonder از Raymond Kurzweil دعوت کرد که به استودیو موسیقی وی در لس آنجلس برود. در طی این دیدار واندر به کورتزوایل گفت که همیشه دوست داشته صدا های سازهای آکوستیک را به همان کیفیت در ساز های الکترونیک ذخیره کند و آنها را کنترل کرده و با آنها بنوازد. با این ایده و همچنین سابقه ساخت تجهیزاتی که در بالا ذکر شد Raymond Kurzweil کمپانی Kurzweil Music Systems را به همراه استیوی واندر تاسیس کرد. اولین تولید kurzweil یک مدل پیش تولید سینتی سایزر به نام K250 بود که برای استیوی واندر در سال 1983 ساخته شد.

k250 امکاناتی پیش رفته و منحصر داشت. این سینتی سایزر مجهز به دکمه های دارای حروف بریل (حروف مخصوص نابینایان) و کنترل های بسیار کاربردی برای تنظیم صدا های آکوستیک و سینتی سایزری، یک سمپلر برای ضبط کردن صدا ها بر روی حافظه RAM و همینطور سکوئنسر ها و امکاناتی دیگر برای آهنگسازی و تنظیم بود. k250 یکی از بهترین سینتی سایزر های ساخته شده تا آن دوران بود که صدای پیانو را با کیفیتی بی نظیر شبیه سازی می کرد.

k250 در کنار نقاط قوت فوق، نقاط ضعفی همچون حجم و وزن زیاد در کنار قیمت گران داشت. این مسائل باعث شد تا شرکت در تولید بعدی یعنی مدل k150 به بهسازی ساختار و ارتقا تکنولوژی بپردازد. در مدل K150، کورتز وایل به جای استفاده از تکنولوژِی Sample-Based یا Subtractive از فن آوری Additive Synthesis استفاده نمود. Hal Chamberlin (توسعه دهنده نرم افزار) سیستم این سینت را سازگار با کامپیوتر Apple II نوشته بود که امکانات بسیار گسترده و چشمگیری را به این سینتی سایزر می داد.

در سری سینتی سایزر های K1000 و K1200، کورتزوایل اقدام به ارتقا توانایی های سازهای خود کرد که این امر شامل افزایش تعداد بانک های صدا و به طور کل تنوع صداهای داخل سینت سایزر و همچنین کاهش قیمت مدل های جدید بود که به فروش این سری از محصولات Kurzweil کمک شایانی نمود. 

نسل بعدی سینتی سایزر های Kurzweil که انقلابی در این صنعت به شمار می رفت سری های K2000 این کارخانه بودند. این سری سینتی سایزر ها از تکنولوژی موتور پردازنده Variable Architecture Synthesis Technology یا به اختصار ( V.A.S.T) بهره می بردند. در دهه 90 میلادی به روز رسانی های که بر روی مدل های K2000 و K2500 صورت گرفت آنها را به سینتی سایزرهایی قدرتمند و خارق العاده بدل کرد و باعث شد به طور کل سری های K2x به پرفروش ترین  سینتی سایزر های دنیا بدل شوند.

در نسل های بعد و با استفاده از تکنولوژی های به روز kurzweil سری های PCx ، میدی کنترلر های توانمد kurzweil و همچنین سری های SP و Artis/Forte را روانه بازار کرد که به عنوان سینتی سایزر، کیبورد، میدی کنترلر، پیانو دیجیتال و ....... به ابزاری قدرتمند و کاربردی در زمینه اجرای زنده و استودیویی تبدیل شده و همواره مورد استفاده موزیسین های حرفه ای قرار می گیرند.


kurzweil

سازفروش فروشگاه تخصصی ساز ولوازم موسیقی فروشگاه گیتار ساز ولوازم موسیقی