بعلت نوسانات ارزی اخیر لطفا قبل از اقدام به خرید جهت استعلام قیمت تماس بگیرید ۶۶۷۶۳۶۰۰

Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise

P/N : 2910039576

رنگ | Color
White Tortoise
تعداد سیم | String Number
6
شکل بدنه | Body Shape
Dinky®
جنس بدنه | Body Material
Nyatoh
مشاهده بیشتر

ارسال رایگان برای خرید بالای ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان شرایط و قوانین
خرید اقساطی از ما اقساطی خرید کنید شرایط اقساط
مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید

توضیحات محصول

گیتار الکتریک جکسون Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise

برند Jackson مورد پسند آرتیست‌هایی چون Marty Friedman، Randy Rhoads، Wes Borland، Jeff Loomis، Misha Mansoor، IV و… قرار گرفت. این امر نشان‌دهنده کیفیت ساخت، صدای قدرتمند و ارزش خرید بالای محصولات این کمپانی است که مدل X Series Dinky DK1A نیز از این قاعده مستثنی نیست. در کنار ظاهر جالب این ساز، اولین چیزی که در Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise توجه را جلب می‌کند، بدنه خوش‌فرم و نسبتا سبک آن است که از چوب Nyatoh ساخته شده. چوب Nyatoh به دلیل کاراکتر صوتی و چگالی مشابه با چوب Mahogany، انتخابی هوشمندانه است. این چوب با تُن نسبتا گرم خود برای سبک‌های حجیم و دیستورشن‌محور مانند راک و متال ایده‌آل است. وزن سبک بدنه باعث می‌شود بتوانید ساعت‌ها بدون خستگی بایستید و بنوازید. سرعت و راحتی در نوازندگی، دو فاکتور کلیدی در انتخاب گیتارهای الکتریک هستند. نوازندگان اصطلاحا Shredder بدون شک از این ساز رضایت خواهند داشت. ساز X Series Dinky DK1A دارای یک دسته Maple با اتصال Bolt-on است. چوب Maple صدایی زنگ‌دار و شفاف (Bright) به گیتار می‌بخشد و Attack نُت‌ها را سریع‌تر و کوبنده‌تر جلوه می‌دهد. اصلی‌ترین دلیل شهرت فینگربرد Maple، تاثیر آن بر شفافیت صداست. Maple چوبی متراکم و سخت است که برخلاف چوب‌های تیره‌تر مانند Rosewood، ارتعاشات سیم را کمتر جذب می‌کند. نتیجه این ویژگی، صدایی روشن‌تر (Bright)، با punch بالا و تفکیک نُت عالی است. وقتی با یک گیتار الکتریک دارای فینگربرد Maple می‌نوازید، نت‌ها بسیار واضح، شفاف و با جزئیات دقیق به گوش می‌رسند. 24 فرت Jumbo روی این فینگربُرد، اجرای تکنیک‌هایی مانند بِندینگ (Bending) را ساده‌تر از همیشه می‌سازد. گیتار Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise یک انتخاب فوق‌العاده برای نوازندگانی است که می‌خواهند به صدایی استاندارد و حرفه‌ای در سبک‌های راک و متال دست پیدا کنند. ترکیبی از بدنه Nyatoh، دسته و فینگربُرد Maple، اتصال Bolt-on، پیکاپ‌های Jackson High-Output و بریج Floyd Rose® Special Double-Locking، این گیتار را به سازی قدرتمند و همه‌ فن حریف تبدیل کرده است. اگر به دنبال یک گیتار خوش‌ساخت و خوش‌صدا هستید، X Series Dinky DK1A را حتما در نظر داشته باشید.

پیکاپ‌های هامباکر Jackson High-Output

صدای قدرتمند و خشن، شاخصه اصلی سازهای Jackson است و این ویژگی در Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise به لطف پیکاپ‌های Jackson® High-Output Humbucking و Jackson® High-Output Mini Rail Humbucking به خوبی مشهود است. این پیکاپ‌ها خروجی بسیار بالایی دارند و برای کار با Gain بالا و دیستورشن سنگین طراحی شده‌اند. نویز و hum اضافی را به حداقل می‌رسانند و صدایی فشرده، حجیم و واضح تولید می‌کنند که برای ریف‌های سنگین متال و سولوهای سریع، بی‌نظیر است. با یک سوئیچ سه‌حالته می‌توانید بین پیکاپ بریج (برای ریتم‌نوازی)، پیکاپ نِک (برای سولوها) یا ترکیبی از هر دو را انتخاب کنید.

گیتار الکتریک جکسون Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise

گیتار الکتریک جکسون Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise

بریج Floyd Rose® Special Double-Locking Tremolo

سیستم ترمولوی Floyd Rose® Special Double-Locking Tremolo یا قفل دوگانه، یک نوع بریج شناور برای گیتار الکتریک است که برای حفظ پایداری کوک در زمان استفاده از دسته ترمولو (Whammy Bar) طراحی شده است. عبارت "Double-Locking" به این معنی است که سیم‌ها در دو نقطه قفل می‌شوند: یکی در قسمت Saddle روی خود بریج و دیگری در قسمت Nut در بالای دسته گیتار. این مکانیزم قفل‌شونده، لغزش سیم‌ها را به صفر می‌رساند و تضمین می‌کند که حتی پس از شدیدترین فشارها یا کشش‌ها بر دسته ترمولو، گیتار شما کاملا در کوک باقی بماند. پس از قفل کردن Nut، دیگر نمی‌توان از سردسته‌ها برای کوک کردن استفاده کرد. در عوض، پیچ‌های کوچکی به نام "Fine Tuners" روی بدنه بریج تعبیه شده‌اند که امکان تنظیمات بسیار دقیق و جزئی کوک را فراهم می‌کنند. این ویژگی‌ها در کنار هم، بریج Floyd Rose® Special Double-Locking Tremolo را به ابزاری بی‌نظیر برای نوازندگانی تبدیل می‌کند که به دنبال حداکثر آزادی عمل در اجرا هستند.


Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise

Distinctive and affordable, Jackson’s X Series Dinky® models are built for speed and comfort! The Jackson® X Series Dinky® DK1A DX is a venerable double-cutaway workhorse that offers many fine features desired by today’s shredders.

گیتار الکتریک جکسون Jackson X Series Dinky DK1A White Tortoise

This Dinky model features an ergonomically curved nyatoh body and bolt-on maple neck with graphite reinforcement for rock-solid stability and tilt-back scarf joint headstock. Hosting 24 jumbo frets, its 12”-16” compound radius maple fingerboard curves more dramatically at the nut for easy chording and flattens out as it approaches the neck joint for low-action bends without fretting out.

خصوصیات
رنگ | Color White Tortoise
تعداد سیم | String Number 6
شکل بدنه | Body Shape Dinky®
جنس بدنه | Body Material Nyatoh
جنس دسته گیتار | Neck Material Maple
طول دسته گیتار | Scale 25.5" (64.77 cm)
عرض دسته گیتار | Nut Width 1.6875" (42.86 mm)
جنس نات | Nut Material Floyd Rose® Special Locking
نوع گوشی ها | Tuners Jackson® Sealed Die-Cast
صفحه انگشت گذاری | Fretboard Maple
تعداد فرت | Frets Count 24
نوع فرت | Fret Type Jumbo
نوع اتصال دسته گیتار به بدنه | Neck Joint Bolt-On with Graphite Reinforcement and Scarf Joint
نوع صدف کاری دسته گیتار | Inlays Black Sharkfin
پیکاپ بالا | Neck Pickup Jackson® High-Output Mini Rail Humbucking
پیکاپ پایین | Bridge Pickup Jackson® High-Output Humbucking
نحوه قرار گرفتن پیکاپ ها | Pickup Config HH
پیکاپ سلکتور | Pickup Selector 3-Position Blade: Position 1. Full Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck, Position 3. Neck Pickup
کنترل ها | Controls Volume
نوع خرک (بریج) | bridge Floyd Rose® Special Double-Locking Tremolo (Recessed)
نظرات شما

نوشتن نظر

توجه: لطفا فارسی تایپ کنید.
    بد           خوب
پرسش و پاسخ

برچسب ها: قیمت-خرید-فروش-گیتار-الکتریک-جکسون-jackson-x-series-dinky-dk1a-white-tortoise